Jeni ne: Home

Mirësevini

 Ne këtë portal do te gjeni informacione rreth aktivitetit dhe punet qe kryen "INTECH" bashkë me disa nga referencat e shumta te projekteve të perfunduara dhe atyre ne te cilat po punojmë.

 

Modern Irrigation in Kosova

Program - Projekti "Modern Irrigation in Kosova" eshte ne fazen perfundimtare

Me shume...

PCB - Prishtine

Projekti kryesor si dhe mbikqyrja - InTech
Investitor: ProCredit Bank

Me shume...

Ferizaj

Kuvendi i Ferizajt miratoi Planin Zvhillimor Urban te hartuar nga InTECH

Me shume...

Menyja Kryesore

Vegza

Mundësi Punësimi

Për momentin stafi është i kompletuar dhe nuk ka vende te lira.

INTECH

Instituti i Shkencës dhe i Teknologjisë është themeluar në vitin 2002 si institucion privat.
Qëllimi themelor i INTECH-ut është zhvillimi dhe përkrahja e masave, standardeve dhe teknologjisë, rritjes së prodhimit, lehtësimit dhe ndihmës së tregut dhe për përmirësimin e kualitetit të jetës.

Kontakt

Tel. & Fax.: +381 (0) 38 540 941
email: institutipr@yahoo.com